Meny

Outsource deler av regnskapet?

Velger du Nettregnskap som samarbeidspartner kan ditt firma få automatisert mye av bokføringen. Vi kan ta oss av hele eller deler av regnskapet for din bedrift. Ring oss for en uforpliktende prat – eller fyll ut kontaktskjema.

Dokumentflyten fra mottak av f. eks. en kostnadsfaktura starter med:

  • At den scannes inn i økonomisystemet
  • Bokføres på rett kostnadskontokonto, evt. prosjekt/avdeling
  • Det kontrolleres at alt knyttet til bokføringen for øvrig er korrekt

Hvorledes arbeidsfordelingen for disse oppgavene deles mellom kunde og regnskapsfører avtales individuelt.

Vi legger vekt på en grundig, individuell gjennomgang med nye kunder før oppstart.

Ut fra egne prioriteringer og kompetanse kan kunden velge hvilke oppgaver knyttet til bilagsbehandling (scanning), regnskap, lønn, fakturering m.v. som ønskes utført i eget hus.  Nettregnskap AS utfører det kunden vil outsource fordi de ikke har kapasitet eller kompetanse til å gjøre selv.  I tillegg ligger det mange automatiserte regnskapsprosesser i økonomisystemet som benyttes.  Eksempler på dette er bankintegrasjon som gjør at innbetalinger og utbetalinger automatisk føres daglig i regnskapet og oppdaterer kunde- og leverandørreskontro.

Uansett om kunden finner det ønskelig å utføre de vesentligste regnskapsfunksjoner selv, eller outsource det meste av regnskapet til Nettregnskap AS, er systemet tilrettelagt for effektive og tidsbesparende økonomirutiner og løpende god oversikt og kontroll.

Som autorisert regnskapsførerselskap vil Nettregnskap AS uansett kvalitetssikre regnskapene og være tilgjengelige for bistand med årsoppgjør og rådgiving.  Du finner mer om dette under avsnittet om våre tjenester.


Outsource deler av regnskapet?

Les mer...

Online regnskap for ditt firma

Les mer...

Hvilke regnskapstjenester trenger du?

Les mer...

Tripletex_logo (2) AAAlivelogo_ligg982706955 MiNARF_blaa Xledger logo_black_tr_72